Hostrup Snedkeri

Få dit eget snedkerkøkken fra Hostrup Snedkeri

Oplev forskellen med ægte snedkerarbejde

Hos Hostrup Snedkeri forvandler vi din vision til virkelighed med vores gennemarbejdede snedkerkøkkener. 

Vores værksted i Kvistgård i Nordsjælland er grundlaget for skabelsen af unikke køkkener, der kombinerer funktionalitet med æstetisk skønhed. 

​Vi har gennem tiden opfyldt mange kunders drømme om et snedkerkøkken. Blandet andet kunder fra Hillerød, Helsingør og Hellerup og mange andre byer i og omkring København og Nordsjælland.

Fordelene ved et snedkerkøkken

Hos Hostrup får du mulighed for at skræddersy dit snedkerkøkken, så det fuldt ud møder dine ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på en tæt dialog med dig igennem hele processen, hvilket sikrer, at hvert eneste aspekt af køkkenet reflekterer din personlige stil og lever op til de praktiske krav, du har.

Alle vores køkkener er unikt designet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet, der garanterer både holdbarhed og æstetisk skønhed. Desuden er du med et køkken fra Hostrup sikret ægte lokalt håndværk, da alle dele fremstilles i vores eget værksted.

Kontakt os og kom tættere på dit køkkendrøm

Drømmer du om et nyt snedkerkøkken? Kontakt Hostrup Snedkeri i dag for en personlig konsultation og begynd processen med at skabe dit drømmekøkken.

Besøg vores galleri her på hjemmesiden for at se eksempler på vores tidligere projekter og få inspiration.

Kontakt vores snedker i dag ved at ringe på 26 22 27 82 eller send en besked gennem vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hostrup Snedkeri

Kellerisvej 58 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

CVR: 21472646

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 22 27 82

E-mail: info@hostrupsnedkeri.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket